Today.ua

Громадський транспорт у Києві змінює графік роботи: розклад маршрутів

У Києві громадський транспорт працюватиме на годину довше у зв'язку з проведенням фестивалю Atlas Weekend, який триватиме до 10 липня. Йдеться як про наземний пасажирський транспорт, так і метрополітен. Новий графік роботи транспорту оголосили в "Київпастрансі".

Зміни в роботі столичного транспорту діятимуть в ніч з 6 на 7 липня і з 9 на 10 липня. Станція "Виставковий центр" буде закриватися не в 00:04, як завжди, а о 01:04, а відкриється в 5:53. Крім того, в ніч з 6 на 7 і в ніч з 9 на 10 липня буде продовжено роботу:

В ніч з 7 на 8 і в ніч з 8 на 9 липня буде продовжено роботу автобусного маршруту №56 та тролейбусних маршрутів №11, 12, 43, 45.

Що стосується роботи київського метрополітену, то до 11 липня можливе обмеження на вхід на станції "Виставковий центр" після завершення фестивалю.

Також відомо, що станція метро "Контрактова площа" закрила один з вестибюлів у зв'язку з заміною турнікетів. Ремонтні роботи триватимуть з 6 по 10 липня.

Як відомо, фестиваль Atlas Weekend проходить в Києві 5-11 липня з дотриманням всіх карантинних обмежень. Серед хедлайнерів - Fatboy Slim, DJ Snake, Вєрка Сердючка, The Hardkiss, Океан Ельзи, Тіна Кароль, Валерій Меладзе та інші зірки.

Раніше повідомлялося, що Київ відмовився від паперових квитків на громадський транспорт, і тепер пасажири зможуть оплачувати проїзд тільки електронними проїзними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ